Ново 20: Реал Мадрид ще атакува ПСЖ за Килиан Мбапе в последния момент


Ново 20: Реал Мадрид ще атакува ПСЖ за Килиан Мбапе в последния момент
Снимка: GettyImages

2782 0

Бъдещето на Килиан Мбапе в ПСЖ продължава да е под въпрос. Това става ясно след информация на испанския журналист Санти Ауна, който споделя, че Реал Мадрид е готов да отправи оферта в последния ден от трансферния прозорец, за да отмъкне французина.

Какво се случва с Мбапе?

Бъдещето на френския национал се спекулира вече повече от година, тъй като слуховете за преминаването му в Реал Мадрид се появиха още през май 2022-а. Той сложи край на тях, след като подписа с ПСЖ до края на сезон 2022/23. През настоящото трансферно лято обаче 24-годишният футболист, първо, искаше да си тръгне от "Парк де Пренс", но в крайна сметка със съобщение до управата на парижани информира, че ще изпълни последната година от договора си.

Това обаче може да не е съвсем така, ако Реал се активизира в края на трансферния прозорец, както споделя и гореспоменатият източник. Припомняме, че ПСЖ прие оферта от близо 300 милиона евро за нападателя от Саудитска Арабия, но Мбапе бе категоричен, че няма никакво намерение да акостира в Близкия Изток в този период от своята кариера. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Два колоса се включват в битка за нежелан от ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички