Защитник на Барселона по категоричен начин отхвърли слуховете, че е бил пред трансфер в Англия


Защитник на Барселона по категоричен начин отхвърли слуховете, че е бил пред трансфер в Англия
Снимка: Getty Images/Gulliver

1765 0

Централният защитник на Барселона Самуел Умтити заяви, че слуховете, изпращащи го в Арсенал, са били напълно безпочвени. Отбраната на Унай Емери изпитваше крещяща нужда от нови попълнения в защита през лятото, след като през изминалата кампания във Висшата лига „артилеристите“ получиха 51 гола, а клубът бе напуснат от Лоран Кошчелни.

На „Емирейтс“ пристигна Давид Луис от Челси в последния ден на трансферния прозорец в Англия, но често бяха свързвани с френския национал. "Честно казано, не знам откъде дойдоха слуховете за Арсенал“, сподели той за Canal Football Club.

"Получих съобщения от приятелите ми, които гласяха „О, ти отиваш в Арсенал“ Не, съжалявам, но оставам в Барселона. Разговори с Арсенал? Честно казано, не знам дали са разговаряли с агента ми, аз му казах, че не ме интересува какво се случва през лятото и че изобщо не е необходимо да обсъждаме темата за бъдещето ми“.

"Беше безсмислено, щях да дам същия отговор. Мечтата ми като малък беше един ден да играя за Барселона. Миналият сезон беше най-трудният в кариерата ми, особено по отношение на контузии“. Умтити загуби титулярното си място на „Камп Ноу“ миналата година, като Клеман Ленгле често бе предпочитан в сърцето на отбраната редом до Жерар Пике.

Вижте в този материал колко похарчи Барса, за да се справи със зависимостта си от Лео Меси и не успя да се справи с това.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички