Задраскан от Шави е желан от два клуба във Висшата лига, Барса прибира 17 млн. паунда


Задраскан от Шави е желан от два клуба във Висшата лига, Барса прибира 17 млн. паунда
Снимка: Getty Images

7643 0

Може да се каже, че донякъде Барселона се радва на сравнително успешен старт на летния трансферен прозорец. Две сделки бяха завършени – Илкай Гюндоган и Иниго Мартинес – като операцията по подписването на Витор Роке също се смята за почти приключила.

Изходящите трансфери затрудняват Барселона

Каталунците обаче изпитват сериозни затруднения да продадат играчи. В резултат на лошото им финансово състояние изходящите трансфери са абсолютно необходими,за да успеят да регистрират всичките си нови попълнения. А досега само Самуел Умтити е напуснал.

Един от играчите, с които Барселона се надява да се сбогува, е Сержиньо Дест. Десният бек изпадна в немилост при Шави Ернандес, така чеизглежда да бъде продаден през следващите няколко седмици. Според Mundo Deportivo Фулъм и Кристъл Палас се интересуват от подписването му.

Трансферна сума от 17 милиона паунда би трябвало да е достатъчна, за да позволи на Барселона да се раздели с Дест. Той се завръща в клуба това лято след катастрофален период под наем в Милан през сезон 2022/23. Действащите шампиони на Ла Лига ще се надяват, че операцията може да бъде договорена в много близко бъдеще, тъй като са сериозно притиснати да завършва сделка по привличането на нов играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички