Заради двама свои играчи: Реал Мадрид може да изпусне силно желан от Барселона талант


Заради двама свои играчи: Реал Мадрид може да изпусне силно желан от Барселона талант
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

7451 0

Ръководството на Реал Мадрид е изправено пред провал в опитите си да привлече един от силно желаните си таланти по време на летния трансферен прозорец.

С мисъл за бъдещето

"Кралския клуб" има намерение да си осигури подписа на впечатлилия с екипа на Реал Вилядолид през изминалия сезон Иван Фреснеда. Юношеският национал на Испания е желан от редица други клубове, сред които и Барселона.

Неговите качества биват оценявани на около 20 милиона евро. Те напълно устройват "белите", които от дълго време следят изявите на тийнейджъра, който се подвизава на десния бек.

Пречката

Именно там обаче тимът притежава други 2 опции - Дани Карвахал и Лукас Васкес. И двамата към момента отказват да напуснат "Сантяго Бернабеу", твърди "El Nacional".

Докато към Васкес интерес проявява италианския колос Ювентус, сериозни оферти за неговия съотборник липсват. Самият той планира да остане, поне докато Карло Анчелоти не напусне посока Бразилия. Това ще се случи най-късно в края на предстоящия сезон.

Преди евентуалната раздяла с един от двамата, в Мадрид няма как да действат по привличането на нов играч на същата позиция. Това от своя страна обнадеждава вечния съперник Барселона, който също го преследва от известно време.

Междувременно каталунците се договориха с друг голям талант от Бразилия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички