Задава ли се скандал в Барселона - Роналд Куман с думи за Жоан Лапорта, които няма да му харесат


Задава ли се скандал в Барселона - Роналд Куман с думи за Жоан Лапорта, които няма да му харесат
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

4671 0

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман даде любопитно интервю пред нидерландския канал "NOS", в което коментира твърденията, че не взима еднолично решенията в съблекалнята на тима и може да бъде уволнен.

Той бе запитан и за отношенията си с Жоан Лапорта, с оглед на това, че в края на миналия сезон също се говореше, че ще бъде освободен от поста старши треньор:

"Миналата седмица излезе нещо в медиите, което си мислех, че е невъзможно. Твърдеше се, че треньорът няма цялата власт. Той (б.р. - Лапорта) каза прекалено много, а това е най-добре да се прави вътре в клуба. Харесва ми, когато президентът е отдаден и задава въпроси. Но това не трябва да се случва през медиите, това беше проблемът".

"Когато вие като клуб оставяте нещата да работят без да им обръщате внимание и не сте наясно с бъдещето на треньора, тогава има спекулации. И ако вие сте треньорът, тогава нещата не са приятни", призна той.

"Отворен съм към идеята да остана, защото се чувствам добре тук. Благодарение на мен, този клуб има бъдеще", отсече Роналд Куман.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички