Задава ли се скандал в Барселона - Роналд Куман с думи за Жоан Лапорта, които няма да му харесат


Задава ли се скандал в Барселона - Роналд Куман с думи за Жоан Лапорта, които няма да му харесат
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

4021 0

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман даде любопитно интервю пред нидерландския канал "NOS", в което коментира твърденията, че не взима еднолично решенията в съблекалнята на тима и може да бъде уволнен.

Той бе запитан и за отношенията си с Жоан Лапорта, с оглед на това, че в края на миналия сезон също се говореше, че ще бъде освободен от поста старши треньор:

"Миналата седмица излезе нещо в медиите, което си мислех, че е невъзможно. Твърдеше се, че треньорът няма цялата власт. Той (б.р. - Лапорта) каза прекалено много, а това е най-добре да се прави вътре в клуба. Харесва ми, когато президентът е отдаден и задава въпроси. Но това не трябва да се случва през медиите, това беше проблемът".

"Когато вие като клуб оставяте нещата да работят без да им обръщате внимание и не сте наясно с бъдещето на треньора, тогава има спекулации. И ако вие сте треньорът, тогава нещата не са приятни", призна той.

"Отворен съм към идеята да остана, защото се чувствам добре тук. Благодарение на мен, този клуб има бъдеще", отсече Роналд Куман.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Национален отбор


ВИДЕО: Какво каза френският коментатор, докато Мичмана раждаше "Господ е българин"?

Емил Костадинов е едно от най-важните имена в историята на българския национален отбор по футбол. Той е допринесъл...

Реклама

Най-четени новини


виж всички