За първи път от 12 години: Реал Мадрид не използва нито един играч от дубъла


За първи път от 12 години: Реал Мадрид не използва нито един играч от дубъла
Снимка: Getty Images/Gulliver

1580 0

Реал Мадрид вече е шампион на Испания, като днес ще изиграе последния си мач в Ла Лига за сезона. Marca обаче отбелязва, че през цялата кампания не е използван нито един играч от Кастиля, което се случва за първи път от 12 години.

Нито един от отбора на Раул Гонсалес не бе ползван от Зинедин Зидан, за да запише минути с първия състав. Включително и за днешния двубой срещу Леганес. Хави Ернандес и Мигел Гутиерес бяха извикани след рестарта на Ла Лига, но нито един не направи дебют за мадридчани.

Родриго игра за втория тим на мадридчани по-рано през сезона, но винаги е бил и част от първия състав на Зидан. За първи път повече от десетилетие нито един от Кастиля не успя да направи първите си стъпки с основния състав. За сравнение, през сезон 2010/11 седем играчи от академията бяха ползвани от Жозе Моуриньо, включително и Начо Фернандес, който се наложи като титуляр. Междувременно, стана ясно, че Икер Касияс се завръща в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички