Изненадващ отбор от Висшата лига може да приюти Коутиньо


Изненадващ отбор от Висшата лига може да приюти Коутиньо
Снимка: Getty Images/Guliver

8329 0

Не е тайна, че Барселона се опитва да се раздели с Фелипе Коутиньо, но до този момент опитите за трансфер са неуспешни. Според Marca Атакуващият полузащитник на каталунците има интересен вариант пред себе си и може да продължи кариерата си в Арсенал.

В най-близко време ще се състои срещу между представители на каталунския клуб и "артилеристите", на която страните ще обсъдят условията за евентуалното преминаване на бразилеца на "Емирейтс". Първоначално Барселона се надяваше да продаде Коутиньо за сума от порядъка на 120 млн. евро, но заради липсата на предложения за играча каталунците свалиха цената с 20 млн.

По-късно стана ясно, че Барса е готова да даде халфа под наем за 25-30 млн. евро, но по този начин няма да плаща заплатата на играча. През миналия сезон Коутиньо вкара 11 гола и асистира за пет в 54 мача от всички турнири. Контрактът му с Барселона е до 30 юни 2023 г.

А каква опасност за най-добрите играчи на Барселона вдигна каталунската полиция на крак - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички