Въпреки почивката: Лионел Меси е тренирал, когато всички играчи на Барселона са почивали


Въпреки почивката: Лионел Меси е тренирал, когато всички играчи на Барселона са почивали
Снимка: Getty Images/Gulliver

1300 0

Лионел Меси пропусна последния двубой на Барселона за 2020 година (срещу Ейбар - 1:1), тъй като получи по-дълга почивка от съотборниците и още след срещата с Валядолид отпътува със семейството си. Оказва се обаче, че всъщност Меси е единственият играч на каталунците, които е тренирал на 30 и 31 декември.

Това разкри старши треньорът на тима Роналд Куман, който говори за аржентинеца и неговото състояние. Нидерландският специалист призна, че Меси не изпитва никакъв дискомфорт и е напълно готов. Ето и всичко, което заяви:

"Меси се справя добре, той тренира на 30 и 31 декември, когато всичко останали почиваха. Той не изпитва никакъв дискомфорт, готов е, щастлив е и е мотивиран. Той е важен за нас. Неговата ефективност, неговата игра, неговата роля за клуба - всичко това е велико тук. Виждал съм игри години наред, когато отборът не се е справял добре, но Лео е оправял нещата. Заради това той е най-добрият в света" - споделя Меси.

А по-рано Роналд Куман сподели дали съжалява, че е оставил Луис Суарес да напусне Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички