Контузията на Коутиньо може да спести 20 милиона евро на Барселона


Контузията на Коутиньо може да спести 20 милиона евро на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

3148 0

Контузията на Филипе Коутиньо в лявото коляно е лоша новина за Барселона, като Роналд Куман изгуби още един футболист от първия отбор. В крайна сметка обаче тази травма може да се окаже и положителна за клуба.

Тя може да спести доста пари на каталунците. Част от споразумението на клуба с Ливърпул по трансфера на Коутиньо през 2018 година бе да се заплатят допълнителни 20 милиона евро, когато бразилецът запише 100 двубоя за Барселона.

Към момента той е изиграл 90 мача, а сега ще бъде аут от терените за няколко месеца поради контузията. Изглеждаше сякаш той ще направи 100-те мача през този сезон, но е много вероятно той да се завърне точно в самия му край и да му трябва време да навлезе във форма, като по този начин да не запише още 10 срещи до края на кампанията.

След нея пък има голяма вероятност той да бъде продаден, тъй като и от този опит нещата за него не се получават на "Камп Ноу". Коутиньо има договор с Барселона до 2023 година. Вижте повече подробности за контузията на Филипе Коутиньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички