Въпреки очакванията: Бартомеу не подаде оставка, остава в Барселона


Въпреки очакванията: Бартомеу не подаде оставка, остава в Барселона
Снимка: Gulliver/GettyImages

1311 0

Въпреки очакванията на много от феновете на Барселона, президентът на клуба Хосеп Мария Бартомеу не подаде оставка. В Испания очакваха той и останалото ръководство на клуба да напуснат, но след проведената среща на Борда на директорите, която бе снощи, това не се случи. Според Бартомеу няма причина да се оттегля от поста си.

"Няма причина да напускам. Това не е правилният момент да подавам оставка. Няма да има кой да взима решенията в клуба, ако аз си тръгна. Подобна идея въобще не ми е минавала през ума. Барса разполага с най-добрия футболист в историята в лицето на Меси. С отбора, с който разполагаме, можем да гледаме с оптимизъм към настоящето и към бъдещето", заяви президентът на каталунците.

"Вече видяхме някои страхотни неща. Когато сезонът свърши, ще сме спечелили повече от един трофей. Още преди обясних, че в договора на Меси имаше клауза, която изтече на 10 юни. Тази дата отмина и Меси е все още в Барса. Надявам се за още много години. Дори ми се ще той да се пенсионира на "Камп Ноу", каза още Бартомеу.  А с последния триумф Реал Мадрид задмина Барселона по победи в преките им сблъсъци.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички