Вълна от недоволство в Барселона заради трансфера на Антоан Гризман


Вълна от недоволство в Барселона заради трансфера на Антоан Гризман
Снимка: Guliver/GettyImages

5693 0

Лидерът на Атлетико Мадрид Антоан Гризман напуска клуба след края на сезона, а всички пътища водят към Барселона. Френският нападател иска да заиграе редом до Лионел Меси и е обявил тези свои намерения пред ръководството. Каталунската медия "Sport" обаче откри пречка към привличането на голмайстора на "дюшекчиите".

Докато ръководството на "блауграна" иска да освежи нападението на всяка цена със "седмѝцата" на столичани, повечето играчи на Барселона са твърдо против трансфера и няма да приемат радушно Гризман за нов съотборник.

Причината се крие в документалния филм, който шампионът с Франция използва преди година, за да покаже на феновете терзанията, които изпитва в избора мебду Атлетико и Барселона. В крайна сметка, поредицата приключи с решението да остане в Мадрид, а след това той се врече във вярност на отбора, подписвайки договор за 5 години. Също така след обявлението той написа следното: "Моите фенове, моят отбор, моят дом".

По-малко от година по-късно решението му е коренно различно, но някои от играчите на "Камп Ноу" смятат действията му преди година за обидни към клуба и не искат Гризман да играе за "блауграна". Това обаче изглежда невъзможно, а ръководството на Барселона продава 4 от звездите си, за да финансира привличането на Гризман (подробности четете в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички