"Всички го видяха..." - Шави не пожела да коментира съдията след Реал Мадрид 3:2 Барселона


"Всички го видяха..." - Шави не пожела да коментира съдията след Реал Мадрид 3:2 Барселона
Снимка: Getty Images

2500 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, не пожела да коментира спорните отсъждания на рефера по време на Ел Класико, тъй като се опасяваше, че думите му могат да му донесат наказание.

Каталунците загубиха с 2:3 на "Сантяго Бернабеу", като имаха претенции най-вече за отсъдената в полза на Реал Мадрид дузпа, както и за ситуация, при която останаха съмнения дали топката не е преминала голлинията с целия си обем.

Коментарът на Шави

"Не е нужно да казвам каквото и да е за съдията, всички го видяха... ако си отворя устата, може да ме накажат", заяви Шави след последния съдийски сигнал.

Шави

"Жалко е, защото доминирахме и създадохме шансове. Представихме се така, както искахме, но малките детайли решиха изхода. Трябва да бъдем горди от начина, по който играхме. Контролирахме мача и заслужавахме да го спечелим".

ОЩЕ: Имаше ли дузпа за Реал Мадрид и защо ВАР не разгледа ситуацията? (ВИДЕО)

"Оставам с противоречиви чувства, защото обичайно с такава игра щяхме да спечелим. Загубихме заради други обстоятелства. Трябва да приемем поражението, колкото и да е трудно, защото не го заслужавахме", допълни наставникът на Барса.

Шест кръга преди края на сезон 2023/24, авансът на "белия балет" вече е от 11 точки.

"Сега трябва да продължим да преследваме целта си - да завършим втори, за да се класираме за Суперкупата на Испания", каза още Шави. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Карло Анчелоти коментира двете спорни ситуации от Реал Мадрид - Барселона и заяви: Равенството щеше да е справедливо

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички