Временният шеф на Барселона се наложи да се обяснява заради изказване за Лионел Меси


Временният шеф на Барселона се наложи да се обяснява заради изказване за Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Gulliver

1134 0

Временният президент на Барселона Карлес Тускетс се наложи да се обяснява за свое изказване относно Лионел Меси. По-рано той обяви, че миналото лято аржентинецът е трябвало да бъде продаден.

Той раздразнен от реакцията, която е предвизвикала неговото изказване и обясни, че е имал предвид гхипотетична операция, която не се е случила. "Не казах, че щях да продам Меси, казах, че финансово неговото напускане би било добре за клуба", заяви изпълняващият длъжността президент на каталунците. 

По повод негативната реакция на Роналд Куман към коментарите му, той добави: "Ако е необходимо, ще обясня на Куман, че те са превели зле това, което казах". 

Такива думи за Меси не помагат. Не можем да контролираме коментарите извън клуба, но когато идват от клуба е различно. Това, което каза Тускетс, може да е лично мнение. Лео е тук този сезон и след това ще реши бъдещето си", бяха думите на наставника на Барса.

Междувременно стана ясно, че френският шампион Пари Сен Жермен също ще се намеси в битката за подписа на Лео Меси (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички