Как президентът на ПСЖ коментира възможността да привлекат Лионел Меси?


Как президентът на ПСЖ коментира възможността да привлекат Лионел Меси?
Снимка: Getty Images/Guliver

2597 0

Изказването на Неймар, с което обяви желанието си и намерението си да играе отново с Лионел Меси, бе прието много сериозно в Париж. Събирането на Неймар и Меси в един отбор е опция, която Пари Сен Жермен обмисля. Знаейки, че Меси е свободен да говори с други отбори през януари, сега е моментът да установите контакт.

Досега ПСЖ останаха мълчаливи, без да коментират тези изказвания. Те не искат да изпреварват времето. Все пак по време на шоуто „Touche Pas à Mon Poste“ минаха директно на въпроса като се обадиха на президента на клуба Насер Ал-Хелаифи.

"Меси е играч на Барселона, не мога да говоря по тази тема" каза Ал-Хелаифи, с отговор, който може да се прочете по много начини според Sport.

Междувременно RMC Sports съобщава, че източник, близък до френските шампиони, не е изключил възможността Неймар и Меси да се съберат през следващата година на "Парк де Пренс".

"Никога не се знае", каза източникът. „Клубът показа, че е способен на неща, които според бяха нереални като Ней и Килиан Мбапе в едно и също лято. Би било идиотско и малко непрофесионално да не мислим или да работим върху играч, който е безплатен през следващото лято и има един от най-добрите си приятели в клуба. Връщането на Неймар и Меси в един отбор, дори и само за две години, би било невероятно".

Междувременно шеф в Барселона посочи единствените 3 варианта, при които Неймар може да се върне на "Камп Ноу" (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички