Войната за Неймар се води на всички фронтове, но само едно ще разреши битката


Войната за Неймар се води на всички фронтове, но само едно ще разреши битката
Снимка: Guliver/GettyImages

2365 0

По-рано днес Жерар Пике обяви в Twitter, че Неймар остава в Барселона. Това обаче не е официалното становище на бразилеца и, докато той лично не обяви своето бъдеще.

Според информация на няколко испански ежедневника, близки до нападателя са обявили, че становището на Пике не е вярно и Неймар ще премине в ПСЖ, независимо от това, което обявяват футболистите на отбора.

В същото време "Sport" информира, че телефоните в клубния офис на тима "прегряват", тъй като всеки търси информация за случващото се около трансферната сага за №11.

Хосеп Мария Бартомеу се опитва по всякакъв начин да убеди Неймар да остане в Барселона, като нееднократно е молил играчът да обяви публично намерението си да остане на "Камп Ноу". Той обаче категорично отказва да сложи край на сагата, но в същото време няма и официално обявяване на трансфера.

Преди две години Неймар използва интереса на ПСЖ, за да повиши финансовите си параметри по договора с Барселона, като не е изключено и сега да опитва изпипаната схема. Ново предложение за контракт обаче не е получавано. В същото време с делата на футболиста се занимава неговият баща, а Неймар тренира усилено в САЩ, където "блауграна" води своята подготовка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички