Меси и Суарес проведоха едночасова среща с Неймар


Меси и Суарес проведоха едночасова среща с Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

3824 0

Информациите за трансфер на Неймар в ПСЖ не спират, но испанският вестник "Марка" вече обяви финансовите параметри по сделката. В същото време обаче "Sport.es" излезе със собствена информация, че бразилският ас е провел среща с другите две големи звезди на Барселона - Лионел Меси и Луис Суарес.

Двамата са били инструктирани от ръководството да направят всичко по силите си, за да убедят бразилския феномен, че "Камп Ноу" е единственото място, което може да му даде всичко.

Срещата между Тризъбеца е продължила повече от един час, като Меси и Суарес са били категорични, че тепърва Барселона ще постигна нови и нови успехи и сега не е времето, в което триото трябва да се раздели.

Според "Sport", разговорът е приключил в момента, в който Неймар е казал, че ще остане. Другият каталунски ежедневник - Mundo Deportivo, до момента е изненадващо "мълчалив" по случая.

Ръководството на Барселона иска Неймар да направи публично изявление, че ще остане в клуба, но дори след преполагаемата среща (в петък срещу събота) бразилецът все още не е сложил край на слуховете около неговото име.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички