Винисиус Жуниор отиде на стадиона на Тотнъм, но причината не бе 'футболна' (СНИМКА)


Винисиус Жуниор отиде на стадиона на Тотнъм, но причината не бе 'футболна' (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2690 0

В понеделник (29 май) вечер звездният нападател на Реал Мадрид Винисиус Жуниор отиде до Северен Лондон и по-конкретно - до стадиона на Тотнъм, но причината нямаше нищо общо с футбола!

Както е известно, 22-годишният бразилец пропусна последните два мача на "белия балет" в Ла Лига, тъй като страда от лека контузия.

Той е използвал момента, за да присъства на първия от поредицата от общо пет концерта на певицата Бионсе и нейния съпруг - рапърът Джей Зи, които ще се състоят на супермодерното съоръжение на "шпорите", построяването на което "глътна" около 1 милиард евро.

В часовете след събитието Винисиус сам се похвали, че е присъствал на него, публикувайки снимка в профилите си в социалните мрежи, на която позира с Джей Зи и го описва с една дума - "легенда".

*На този етап все още няма яснота дали Вини ще вземе участие в последния двубой на Реал Мадрид от сезон 2022/23 - домакинството на Атлетик Билбао, което е насрочено за 4 юни, неделя, от 19:30 ч. българско време. През настоящата кампания той се е отчел с 23 гола и 21 асистенции в общо 54 срещи във всички турнири!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - В Испания "гръмнаха": Кристиано Роналдо се свърза с пряк конкурент на Реал Мадрид в Ла Лига!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички