Винисиус и "самбата", която спретна на Атлетик Билбао (ВИДЕО)


Винисиус и "самбата", която спретна на Атлетик Билбао (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1674 0

Реал Мадрид продължи отличата си серия и записа 5-а поредна победа в испанската Ла Лига, с която затвърди първото си място. Тя дойде в тежък сблъсък срещу Атлетик Билбао, който се отчете твърде много пропуски, за да се надява на някакви точки от мача.

В герой за "кралския клуб" при минималния успех с 1:0 отново се превърна Карим Бензема. Френският нападател не реализира най-блестящото попадение в кариерата си, но едва ли е имал против именно то да донесе безценните 3 точки на Реал.

В пореден мач от кампанията пък феновете на тима останаха впечатлени от бразилския флангови играч Винисиус Жуниор. Младият атакуващ футболист не спира да показва огромното си израстване в сравнение с миналия сезон.

Той вече е подобрил и без това бляскавите му финтове, но най-голямата разлика идва в завършващата фаза, където е станал несравнимо по-добър. Това не бе демонстрирано и в мача срещу Атлетик, тъй като не вкара, но пък отново не пропусна да "потанцува" с бранителите на опонента. Във видеата по-долу в материала можете да видите двете най-впечатляващи отигравания на Винисиус в двубоя.

Все пак феновете на Реал Мадрид бяха раздразнени, но от друго. Един от лидерите на Барселона Жерар Пике се изказа доста цинично за Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички