Винисиус: Флорентино казва, че е най-големият ми фен


Винисиус: Флорентино казва, че е най-големият ми фен
Снимка: Getty Images/Guliver

743 0

Нападателят на Реал Мадрид Винисиус Жуниор разкри, че президентът на отбора му е признал, че е привързан към него и качествата му. 20-годишният играч заяви, че всички в „белия балет“, включително треньорът и съотборниците му, имат голямо доверие в него.

"Имам стопроцентовото доверие от страна на Зинедин Зидан, съотборниците ми и президента. Флорентино Перез неведнъж ми е давал кураж и ми е казвал, че той е най-големият ми фен след семейството ми" - сподели Винисиус пред TNT Sports Brazil.

"Винаги е било голяма отговорност да играеш за Реал Мадрид, най-големият отбор в света, но всички в клуба, семейството ми и хората около мен ми предоставиха нужното спокойствие, за да мога да бъда съсредоточен изцяло към футбола."

Въпреки последните спекулации касаещи бъдещето на бразилеца, той е уверен в желанието си да остане на Бернабеу и да постигне успехи с бялата фланелка: "Вече съм близо до това да изиграя мач номер 100 и да бъда един от тримата играчи до 20 години с толкова мачове зад гърба си, но имам желанието да изиграя 200, 300 и дори повече срещи за клуба."

"Винаги съм бил фокусиран върху Реал Мадрид, който притежава най-добрите играчи и аз се уча от тях. В момента съм на 20 години и изглежда сякаш играя тук от дълго време, но това е само началото на моята кариера."

В същото време стана ясно, че Реал Мадрид ще трябва да се бръкне дълбоко, ако иска да привлече две от най-големите звезди във футбола в момента.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички