ВИДЕО: Викове "Меси" огласиха улиците на Барселона след триумфа на каталунците


ВИДЕО: Викове "Меси" огласиха улиците на Барселона след триумфа на каталунците
Снимка: GettyImages

1666 0

Феновете на Барселона определено имат за какво да празнуват в началото на новата седмица. Късно в неделя каталунците си гарантираха титлата след победа с 4:2 над местния си съперник Еспаньол

Привържениците на испанския гранд "заляха" улиците на града, за да отпразнуват с песни и скандирания големия триумф. Шампионските викове обаче далеч не бяха единствените, чути в Барселона.

"Меси, Меси"

Голяма група запалянковци на "лос кулес" бе уловена да скандира името на клубната легенда и настоящ ас на ПСЖ - Лео Меси, който бива свързван със завръщане на "Камп Ноу".

Обратно у дома?

Аржентинският голмайстор бива определян от мнозина за най-голямото име в историята на тима. Неговият договор с парижани изтича през лятото, а оставането му на "Парк де Пренс" изглежда невъзможно. До него "долетя" невиждана оферта, гарантираща му рекордната заплата от 400 млн. евро годишно. Самият той обаче изразява желание да остане в Европа и да не последва стъпките на своя вечен съперник Кристиано Роналдо.

Президентът на Барселона - Жоан Лапорта, стигна дори още по-далеч след големия успех, обявявайки голяма новина за Лео Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички