"Ако ще освирквате, освирквайте целия отбор"! Звезда на ПСЖ "избухна" в защита на Лео Меси


"Ако ще освирквате, освирквайте целия отбор"! Звезда на ПСЖ "избухна" в защита на Лео Меси
Снимка: GettyImages

2734 0

Полузащитникът на ПСЖ - Данило Перейра, остана крайно разочарован от действията на феновете на отбора спрямо неговия съотборник Лео Меси по време последния мач на тима срещу Аячо в събота, спечелен с 5:0.

Казусът

За привържениците на "принцовете" стана практика да освиркват мощно аржентинската легенда в последните мачове. Ситуацията ескалира след загубата с 1:3 от Лориен и последвалото несъгласувано пътуване на Меси в Саудитска Арабия. На нападателя бе наложена сурова санкция от ръководството на клуба, а яростта на феновете с покачи и те поискаха незабавното му напускане.

Меси се извини за случилото се, но това изглежда не повлия на хората по трибуните. Неговото име бе освиркано при обявяването на съставите преди мача с Аячо. В даден период от двубоя световният шампион в Катар получаваше негативни възгласи дори при всяко свое докосване на топката или изпълнение на ъглов удар. Именно това принуди Перейра да не си премълчи за случилото се.

Като едно цяло!

"Да, трудно е. Виждаме съотборник, който бива хулен и това ни наранява. Той е съотборник, всички сме заедно. Ако трябва да освирквате, освирквайте целия отбор. Ние обаче продължаваме, имаме първенство за печелене. Това е важното", заяви халфът пред "Canal+". 

Докато във Франция го обиждат, десетки хиляди в чужбина скандираха името на Меси (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички