ВИДЕО: Луис Суарес говори за Барселона и отново не сдържа сълзите си


ВИДЕО: Луис Суарес говори за Барселона и отново не сдържа сълзите си
Снимка: Getty Images/Guliver

2359 0

Нападателят Луис Суарес отново не сдържа сълзите си по отношение на раздялата си с Барселона. Този път той даде пресконференция, на която говори за каталунците. Припомняме, че уругваецът вече официално е футболист на конкурента на "блаугранас" в Ла Лига - Атлетико (Мадрид).

"Вече преглътнах случилото се. Готов съм за нов етап от кариерата си и искам единствено да благодаря на Барса. Много съм горд от постигнатото тук. За днес обаче не съм подготвил нищо. Мога единствено да благодаря на клуба за това, че през 2014 г. ми повярва след грешката, която бях допуснал. Не беше лесно за клуба, но тук ме приеха добре и се отнасяха така с мен" - започна Суарес, визирайки случая, в който бе ухапал Джорджо Киелини на Мондиал 2014.

"Изживях мечтата си да играя в най-добрия отбор и затова сега е трудно да си тръгна. Благодаря на всички фенове, които ме подкрепяха. Семейството ми знае през какво съм минал. Децата ми видяха как бележа голове редом до най-добрия в историта на футбола. Нека всички каталунци да знаят, че в мое лице има още един "куле". Оставям много приятели. Днес си тръгва не просто един футболист, а едно човешко същество с чувства. Осъзнавам, че в края на всичко това трябва да съм горд" - сподели още той.

А как по-рано Луис Суарес напусна базата на Барселона разплакан (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички