ВИДЕО: Фенове скочиха с обиди на Лапорта след 2:2 с Осасуна


ВИДЕО: Фенове скочиха с обиди на Лапорта след 2:2 с Осасуна
Снимка: Getty Images

1251 0

Фенове на Барселона атакуваха словесно президента на клуба Жоан Лапорта след равенството 2:2 с Осасуна в 17-ия кръг на Ла Лига. Каталунците изпуснаха победата в Памплона, допускайки изравнително попадение в 86-ата минута и това накара привържениците да възроптаят от резултатите на тима пред най-важния човек на "Камп ноу".

Лапорта е бил нападнат словесно, когато е бил напът да влезе в своя автомобил. Фенове са крещяли обиди по негов адрес, на които той се е опитал да отговори, но след няколко минути се е качил в колата си и е напуснал стадиона в Памплона.

Видео от "TV3" показва как най-ядосаният запалянко казва следното на Лапорта: "Крадец, повече от крадец. Не правиш нищо, освен да крадеш пари". Вижда се и как охраната създава кордон, за да предотврати инциденти.

Барселона се намира на осмо място в класирането в Ла Лига със само 24 спечелени точки в 16 мача. През изминалата седмица тимът на Шави Ернандес отпадна от Шампионска лига в груповата фаза и напролет ще играе в Лига Европа. А кой футболист на каталунците си имаше проблеми с феновете наскоро вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички