Видал не даде категоричен отговор дали ще остане в Барселона


Видал не даде категоричен отговор дали ще остане в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1644 0

Футболистът на Барселона Артуро Видал заяви, че в момента не мисли за бъдещето си в каталунския клуб и сега се наслаждава на почивката си. Няколко пъти се появиха информации, че халфът не е доволен от млакото игрово време. Последният такъв случай бе преди Ел Класико.

"Не се безпокоя за бъдещето си в клуба, особено сега, когато имам почивни дни. С това се занимава агентът ми. Аз си свърших работата и когато се върна, ще видим какво ще се случи. Най-важното е, надявам се да остана в Европа. Играят тук отдавна и искам тази стабилност да продължи.

Относно моята роля в Барселона, аз не съм човека, който взима решения дали да играя или не. Това го прави треньорът. Аз пък продължавам да използвам всяка възможност да помагам на отбора и искам в края на сезона да вдигнем трофеи", заяви Видал, цитиран от El Mundo Deportivo. Този сезон той взе участие в 14 мача от испанския шампионат, в които вкара пет гола. А кой е големият фаворит за привличането на Видал - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички