Скандал в Барселона преди Ел Класико, халф се разсърди, че няма да е титуляр


Скандал в Барселона преди Ел Класико, халф се разсърди, че няма да е титуляр
Снимка: Getty Images/Gulliver

2400 0

Футболистът на Барселона Артуро Видал е напуснал бесен последната тренировка на каталунците, след като наставникът на тима Ернесто Валверде му е съобщил, че няма да е титуляр в Ел Класико.

Барселона посреща Реал Мадрид на "Ноу Камп" тази вечер от 21:00 часа българско време, а вчера Валверде е разкрил на своите възпитаници на кои 11 ще разчита за ключовия мач в битката за върха. 32-годишният Видал е бил крайно разочарован, че няма да бъде сред титулярите и директно си е тръгнал от тренировката, с което поставя на карта бъдещето си в клуба, съобщава ESPN.

Видал не е сред любимците на Валверде и е започнал само един от последните седем мача на тима, като той вече изрази гласно недоволството си от своето положение. Не се чувствам важен в Барселона. През декември или в края на сезона ще потърся друга възможност, където ще се почувствам значим. Искам да остана тук завинаги, но трябва да съм реалисти и да живея ден за ден", заяви Видал в края на ноември пред каталунската TV3. Според медиите в Испания е все по-вероятно Видал да се завърне в Серия А по време на януарския трансферен прозорец и да заиграе в Интер. А какво е предимството на Барселона според Ернесто Валверде - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички