Видал иска да прекрати договора си с Барселона


Видал иска да прекрати договора си с Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1396 0

Агентите на Артуро Видал са започнали преговори с ръководството на Барселона за прекратяване на неговия договор. Контрактът на чилиеца изтича през юни следващата година, но полузащитникът има намерение да напусне клуба още през този трансферен прозорец.

Според „Скай Спорт Италия“ Интер води надпреварата за подписа на Видал, след като Антонио Конте иска отново да се събере с чилиеца, след като двамата изкараха 3 години в Ювентус. Видал изигра 43 мача за Барселона през изминалия сезон, като отбеляза 8 гола, но е един от многото играчи, които могат да се разделят с тима през това лято. 33-годишният халф отправи доста критики към каталунския гранд, като заяви, че отборът е твърде зависим от Лионел Меси. Той смята и, че в първия тим на Барселона има прекалено много юноши от школата.

Видал дойде в при каталунците от Байерн Мюнхен през 2018-та година и има 96 мача за клуба. Той триумфира в Ла Лига в първия си сезон със „синьо-червената“ фланелка, но последната кампания на Барселона се оказа разочароваща, след като тимът не успя да спечели нито един трофей. А ето кои са останалите футболисти, на които Роналд Куман няма да разчита през новия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички