Вицепрезидентът на Барселона потвърди за разговори между клуба и Лионел Меси


Вицепрезидентът на Барселона потвърди за разговори между клуба и Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Gulliver

1326 0

Вицепрезидентът на Барселона Рафа Юсте сподели, че клубът е в контакт с Лионел Меси относно евентуалното му завръщане на "Камп Ноу" това лято.

Бъдещето на Лионел Меси остава обект на продължаващи спекулации, тъй като договорът на аржентинеца с ПСЖ изтича след края на сезона, а все още няма информация дали той ще поднови контракта си с парижани.

Юсте иска Меси да се завърне

"Свързахме се с лагера на Лео Меси. Лео знае колко много го ценим и ще се радвам той да се върне тук. Участвах в преговорите за нов договор преди две години и все още си спомням колко трудно беше да пусна Меси да си тръгне", каза Юсте на пресконференция.

"Със сигурност Лео Меси обича отбора и града, така че се надяваме да намерим подходящите условия да продължи историята си тук. Красивите истории на живота заслужават да завършват по щастлив начин", добави още Юсте.

Може ли Барселона да си позволи Меси?

Все още не е ясно как Барселона ще може да си позволи сделка за Меси поради финансовите проблеми, които клубът изпитва. "Mundo Deportivo" съобщи в петък, че Барса вече прави планове за следващия сезон, които включват Меси.

Най-различни източници съобщават, че Шави би използвал аржентинеца в халфовата линия като плеймейкър и изглежда, че оптимизмът расте в Барса, че Бълхата ще бъде част от отбора през следващия сезон. Междувременно Меси начерта своя план за бъдещето, който включва Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички