Ветеран в Барселона взе нещата в свои ръце: Не дойдох, за да губя тези дербита


Ветеран в Барселона взе нещата в свои ръце: Не дойдох, за да губя тези дербита
Снимка: GettyImages

4735 0

Лятното попълнение на Барселона, което откри головата си сметка в Ел Класико - Илкай Гюндоган, сподели разочарованието си от болезнената загуба след обрат от Реал Мадрид с 1:2. 

Германецът поведе каталунците към успеха преди почивката, но в крайна сметка Белингам обърна с две попадения в заключителните минути през уикенда. 

Припомняме ви, че вчера Гюндоган се замеси в гол при поредно дерби - през миналите години той е вкарвал за Борусия и Манчестър Сити срещу Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед. 

Коментарът на Гюндоган

"Ще бъда честен - идвам от съблекалнята и очевидно хората са разочаровани, но след толкова важен мач и такъв резултат... Бих искал да видя повече гняв и разочарование.

Повече емоции трябва да излязат наяве, когато губиш и когато знаеш, че можеш да се справиш по-добре в определени ситуации.

Не дойдох тук, за да губя такива двубои като този или да позволявам такива пропуски да доведат до поражение. Аз също нося отговорност като ветеран и не трябва да позволявам тези неща да се случват", обясни германският национал след поражението. 

Вижте критиките на Шави към Барселона след загубата от Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички