Ветеран в Барселона взе нещата в свои ръце: Не дойдох, за да губя тези дербита


Ветеран в Барселона взе нещата в свои ръце: Не дойдох, за да губя тези дербита
Снимка: GettyImages

4655 0

Лятното попълнение на Барселона, което откри головата си сметка в Ел Класико - Илкай Гюндоган, сподели разочарованието си от болезнената загуба след обрат от Реал Мадрид с 1:2. 

Германецът поведе каталунците към успеха преди почивката, но в крайна сметка Белингам обърна с две попадения в заключителните минути през уикенда. 

Припомняме ви, че вчера Гюндоган се замеси в гол при поредно дерби - през миналите години той е вкарвал за Борусия и Манчестър Сити срещу Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед. 

Коментарът на Гюндоган

"Ще бъда честен - идвам от съблекалнята и очевидно хората са разочаровани, но след толкова важен мач и такъв резултат... Бих искал да видя повече гняв и разочарование.

Повече емоции трябва да излязат наяве, когато губиш и когато знаеш, че можеш да се справиш по-добре в определени ситуации.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Не дойдох тук, за да губя такива двубои като този или да позволявам такива пропуски да доведат до поражение. Аз също нося отговорност като ветеран и не трябва да позволявам тези неща да се случват", обясни германският национал след поражението. 

Вижте критиките на Шави към Барселона след загубата от Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички