Варан: Като малък ми казаха, че съм прекалено мил и няма да успея във футбола


Варан: Като малък ми казаха, че съм прекалено мил и няма да успея във футбола
Снимка: Getty Images/Guliver

3950 0

Защитникът на Реал Мадрид Рафаел Варан е бил предупреден като малък, че няма да успее във футбола заради своето поведение, тъй като е прекалено мил. Френският бранител стана световен шампион и спечели, каквото можа с "белия балет", но изглежда не винаги е бил толкова уверен.

"Има някои деца, които го поглеждаш и е ясно, че ще успеят, но не такъв бе случаят с мен. Когато бях малък, ми казаха, че нямам правилния манталитет да успея, защото съм прекалено мил. Другите деца в училище се биеха, но аз не бях такъв", разказа Варан.

Той допълни, че неговите родители имат еднакво влияние въху неговото развитие. "Моят баща бе много изискващ треньор. Имаше строги правила. Майка ми пък много настояваше да уча. Тя е учителка и винаги се е отнасяла много сериозно."

Варан посочи и най-тежките моменти за него в кариерата му. "Да пропусна финала в Шампионска лига през 2016 година, а след това и Европейското заради контузия. Подготвях се за него две години. През това време то се превърна в мания, тъй като турнирът не е всяка година в твоята страна. Остана ми белег". А кои са новите трансферни цели на Реал - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички