Варан: Дразня се, когато ми казват, че трябва да съм като Рамос


Варан: Дразня се, когато ми казват, че трябва да съм като Рамос
Снимка: Getty Images/Guliver

1903 0

Защитникът на Реал Мадрид и Франция Рафаел Варан говори за своя характер в интервю за вестник AS. Французинът, който стана световен шампион на Мондиал 2018, заяви, че се дразни, когато му казват, че трябва да бъде по-агресивен, като съотборника си Серхио Рамос.

"Мисля, че показах, че съм играч от световна класа, че притежавам характер. Често съм слушал по мой адрес да се говори, че съм прекалено "добричък". Когато бях на седем години, за мен казваха: "той е толкова миличък, толкова добър". Да, добричък съм, но това не е всичко", коментира бранителят на Реал.

"Не можеш да имаш кариера като моята, ако нямаш характер. Как бих успял да играя седем години в Реал Мадрид, ако нямах характер? Дразни ме, когато хората казват, че трябва да бъда като Серхио Рамос, да бъда по-агресивен. Аз имам собствен стил, а хората искат да се променя. Ние не искаме Рамос да играе като някой друг, а го приемаме такъв, какъвто е", каза още Варан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички