Трансферът на Дани Уорд от Ливърпул в Лестър значи само едно


Трансферът на Дани Уорд от Ливърпул в Лестър значи само едно
Снимка: Getty Images/Guliver

1652 0

Отборът на Лестър е много близко до това да привлече нов вратар. Тимът преговаря с Ливърпул за продажбата на младия Дани Уорд и то за трансферна сума от около 12 милиона паунда. Тази сделка между двата английски клуба може да означава само едно - добри новини за Реал Мадрид.

След като "лисите" си осигурят подписа на Уорд, те ще могат да продадат Каспер Шмайхел на Челси. "Сините" от Лондон се нуждаят от нов страж, тъй като настоящият Тибо Куртоа вече показа, че няма намерение да подново договора си с лондончани. Той има контракт до края на следващия сезон и за това на "Стамфорд Бридж" са готови да го продадат, за да не го изпуснат като свободен агент в началото на юли 2019.

Най-голям интерес към Тибо Куртоа има от страна на Реал Мадрид. "Кралския клуб" искаше да вземе Куртоа още от времето му в Атлетико Мадрид, но трансфер между два от най-големите отбори в Мадрид и Испания може да се случи много трудно и за това тогава белгиецът премина на Острова. Сега обаче "белия балет" може най-накрая да вземе търсения вратар, на когото ще може да разчита за дълги години напред. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички