Валверде зачеркна двама свои след издънката срещу Гранада


Валверде зачеркна двама свои след издънката срещу Гранада
Снимка: Getty Images/Guliver

7138 0

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде обяви групата за мача срещу Виляреал във вторник от междинния шести кръг в испанската Ла Лига. Прави впечатление, че 55-годишният специалист остави извън своите избраници Иван Ракитич и юношата Карлес Перес.

Двамата бяха титуляри при злополучната загуба от Гранада в събота. Изваждането на Ракитич обаче подклажда спекулациите, че халфът може да напусне "Камп Ноу". Наскоро се появиха информации, че два гранда от Висшата лига проявяват интерес към него (подробности четете тук).

Добрата новина за каталунците е завръщането на Усман Дембеле в състава. Френският национал се контузи в първия мач от сезона срещу Атлетик Билбао и пропусна срещите до този момент от кампанията.

Валверде най-вероятно отново ще разчита на 16-годишния Ансу Фати, който се очертава като важна част от отбора. Барселона е със 7 точки на осмо място, докато Виляреал е с точка повече и позиция по-нагоре.

Междувременно легендата на Барселона Шави намекна, че може да се завърне на "Камп Ноу" като треньор на тима (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички