Шави намекна, че може да се завърне като мениджър на Барселона


Шави намекна, че може да се завърне като мениджър на Барселона

3819 0

Легендата на Барселона Шави може да се завърне като старши треньор на клуба, намекна самият той в интервю за каталунското издание „Ара". Там той твърди, че за него не би представлявало проблем да води свои бивши съотборници като Меси, Пике и др. Думите на Шави идват в момент, в който сегашният наставник Ернесто Валверде е под сериозно напрежение.

"Най-голямата привилегия за мен би била да се завърна в Барса", сподели Шави, който посочи, че за него Пеп Гуардиола е най-добрият треньор в света. Барселона регистрира най-слабото начало в Ла Лига от 1994 г. със 7 точки от 5 кръга. Тимът не успя да спечели нито едно от трите си гостувания до момента, а освен това никой в клуба не е забравил кошмарното отпадане от Шампионска лига през миналия сезон.

39-годишният Шави може да бъде идеален вариант за Барса, но все още няма достатъчно опит като мениджър. В момента той води първият клуб в своята кариера - катарския Ал Сад, с който приключи кариерата си като футболист.

Междувременно в Испания се заговори, че Ернесто Валверде е получил ултиматум за уволнение на "Камп Ноу" (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички