Валверде: Очакваме незабавни резултати от Гризман


Валверде: Очакваме незабавни резултати от Гризман
Снимка: Guliver/GettyImages

1442 0

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде коментира досегашните летни попълнения на тима. Както е известно, каталунският гранд привлече халфа Френки Де Йонг, вратаря Нето, нападателя Антоан Гризман и младия играч Хироки Абе.

"Зная, че от нас ще очакват победа във всички турнири. Това е предизвикателство, което чакаме с нетърпение. Нашата цел е да победим във всички надпревари, в които ще участваме. Нето е надежден и опитен вратар. Ще стане отлична замяна на Тер Щеген", заяви специалистът.

"Френки Де Йонг направи отличен сезон, както и целият Аякс. Това е футболист, който ще донесе свежест в центъра на терена. Той е инвестиция в бъдещето, защото е качествен футболист и ще може много години да играе за Барселона. В него е заложен игровият стил, типичен за Барселона", допълни Валверде.

"Антоан Гризман е футболист, който има богат опит в Ла Лига и в това отношение ще му бъде по-лесно, отколкото на Де Йонг. Той е много бърз и добър в завършването на атаките. Много му вярваме и очакваме от него незабавни резултати", завърши наставникът на каталунците. Вижте в този материал защо трансферът на Матайс Де Лихт в Барселона бе предварително обречен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички