Райола се издразни на въпрос за Барселона и Де Лихт и избухна: Пишете само глупости


Райола се издразни на въпрос за Барселона и Де Лихт и избухна: Пишете само глупости
Снимка: Getty Images/Guliver

1890 0

След като стана ясен новият отбор на Де Лихт, агентът на играча избухна срещу журналистите, а повод за това станаха информациите, които свързват младия защитник с Барселона. Припомняме, че след фамозният сезон с Аякс, холандецът бе желан от редица грандове, сред които ПСЖ, Барселона и Ювентус, където вече пристигна и се очаква да парафира с договор съвсем скоро.

"Барселона? Всички вие пишете толкова много глупости. Не е въпросът в това кой го желае най-много, а в това кой е най-добрият вариант за него. За един защитник е важно да дойде в Италия. Ако ти предстои да станеш най-великият, това е задължителна стъпка. Той е най-добрият сред младежите. Той е като Павел Недвед, дори повече, заради психиката си. А амбицията му е като на Златан Ибрахимович. Притежава всичко необходимо" - заяви Мино Райола.

И докато сагата с един от най-желаните клиенти на италианския агент е към своя край, то с друг такъв - Пол Погба, развръзката тепърва предстои. Реал Мадрид и французинът искат да започнат съвместна работа, но, засега, цената на полузащитника се оказва проблем. Не е изключена и възможността Погба да остане в Юнайтед. Как смята мениджърът на "червените дяволи" да задържи звездата си - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички