Валядолид - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Ла Лига?


Валядолид - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Ла Лига?
Снимка: Getty Images

1678 0

Ла Лига се завръща след паузата за Световното първенство по футбол в Катар с 15-тия си кръг, който ще противопостави настоящия шампион - Реал Мадрид, с не толкова претенциозен съперник в лицето на Валядолид. 

Това ще бъде първи двубой между двата съперника от февруари, 2021 г. насам, когато "кралете" се наложиха като гости с 1:0. Този успех продължи серията от три победи, като те са общо 4 в последните 5 двубоя - и равенство.

Гостите са определяни за фаворити и се нуждаят от задължителна победа, тъй като изостават от Барселона на две точки и влизат в двубоя от втора позиция. Валядолид пък е 13-и във временното класиране - на 6 точки от зоната на изпадащите. 

Лоша новина за домакините е и отсъствието на Кенеди, който продължава да се възстановява от контузия в слабините. В същото време Карло Анчелоти може да разчита на всичките си възпитаници. 

Валядолид - Реал Мадрид по ТВ

Двубоят между Валядолид и Реал Мадрид е с начален час 22:30 българско време и ще може да го гледате по Макс Спорт 4. Ако нямате такава възможност обаче, то срещата може да следите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички