Валенсия - Барселона по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?


Валенсия - Барселона по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?
Снимка: Getty Images

2620 0

Барселона гостува на Валенсия в 25-ия кръг на испанската Ла Лига. Двубоят започва в 17,15 часа, като каталунците влизат в него от шеста позиция в класирането, докато "прилепите" са дванадесети.

Домакините са е серия от 6 шампионатни мача без победа, като в последния кръг претърпяха поражение с 1:2 от Алавес. В предишния си мач за първенството Барселона завърши 2:2 с градския си съперник Еспаньол. Тимът на Шави Ернандес продължава битката си за място в зона "Шампионска лига". Те се намират само на 3 точки от топ 4, но имат къде един, къде - два мача по-малко от съперниците си, класирани по-напред.

Преди няколко дни "блаугранас" изиграха тежък мач в Лига Европа срещу Наполи, което почти сигурно ще предизвика ротации в състава. За съжаление на Шави, лазаретът на "Камп ноу" отново е пълен. Там се намират Юмтити, Фати, Роберто, Балде, Алвеш, Пике, а под въпрос са Ленгле, Депай и Араухо. "Прилепите" пък не могат да разчитат на Силесен и Паулища.

В последните 5 мача между тези тимове Барселона е побеждавала 3 пъти, Валенсия - веднъж, и веднъж мачът е завършвал с равенство. Двубоят Валенсия - Барселона ще бъде предаван пряко по Max sport 4, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички