В Испания: Барселона си взе поука и избра нов подход за Ансу Фати


В Испания: Барселона си взе поука и избра нов подход за Ансу Фати
Снимка: Getty Images

9268 0

Барселона няма да бърза с пускането в игра на своя огромен талант Ансу Фати, въпреки че борбата за Топ 4 в испанската Ла Лига се очертава да бъде доста ожесточена.

19-годишният нападател е преследван от много контузии през последната една година. На 12 януари той се завърна в дербито с Реал Мадрид и дори отбеляза един гол... но още в следващия мач (с Атлетик Билбао - 20 януари) отново получи травма, този път в бедрото.

Ансу реши да не се оперира и да започне консервативно лечение, а според медиите в Испания клубът няма да го пришпорва обратно в игра по начина, по който го "хвърли" в Ел Класико преди малко повече от месец.

Твърди се, че този път младокът ще има на разположение не по-малко от 3 седмици тренировки с основната група, преди да запише минути и на терена в официален мач. Барселона иска Фати да се чувства спокоен, тъй като самият той осъзнава каква отговорност е екипът с №10, който наследи от Лионел Меси. 

И като стана въпрос за аржентинеца - прочетете какво каза футболистът на ПСЖ относно шансовете на тима в Шампионска лига (в линка)!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички