Шави с ясно послание към играчите на Барселона преди дербито с Валенсия


Шави с ясно послание към играчите на Барселона преди дербито с Валенсия
Снимка: Getty Images

2665 0

Старши треньорът на Барселона Шави говори преди важния сблъсък от испанската Ла Лига срещу Валенсия. Младият наставник е напълно наясно, че победата в дербито е задължителна, за да може отборът да върне мястото си в топ 4.

"Всеки мач е като финал за нас. Трябва да сме в топ 4. Много спешно се нуждаем от точките. Изключително важно е да победим Валенсия в предстоящия сблъсък" - бе пределно категоричен специалистът.

"Трябва да наложим своя ритъм и да боравим с топката добре. Вярно е, че и те налагат своя ритъм и интензитет на опонентите, а това говори много за работата на Бордалас. Ще гостуваме на трудно място, на труден стадион, срещу труден опонент.

Те са интензивен отбор, а треньорът върши своята работа наистина много добре. Ще бъде пипкав мач с много интензитет, с много агресия" - заяви още Шави на пресконференцията преди мача.

Валенсия посреща Барселона у дома в неделя, 20 февруари, от 17:15 часа българско време на "Местая". Само няколко дни след това пък предстои реваншът срещу Наполи от Лига Европа (в четвъртък - 24 февруари).

След равенството с Наполи пък Шави защити Феран Торес за многото пропуски и го сравни с Луис Суарес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички