В Реал Мадрид се радват за Модрич и Рамос, но това няма да помогне срещу Атлетико


В Реал Мадрид се радват за Модрич и Рамос, но това няма да помогне срещу Атлетико
Снимка: Guliver/GettyImages

1326 0

Треньорското ръководството на Реал Мадрид беше зарадвано от новината, че Серхио Рамос и Лука Модрич ще могат да вземат участие в дербито на столицата на Испания. С тяхното завръщане обаче въпросителните пред Зинедин Зидан със сигурност не са приключили.

Матео Ковачич, който се очакваше да е титуляр в дербито на "Висенте Калдерон", има здравословни преди двубоя и е под въпрос. Така халфовата линия на "кралския клуб" може да в много необичаен вид срещу "дюшекчиите".

Бразилският дефанзивен халф Каземиро все още не е напълно възстановен, след няколкото усложниения, които имаше неговата контузия. Той не е на 100% готов, но ще попадне в групата на Зинедин Зидан за дербито. Тони Кроос, който е единствената дефанзивна алтернатива на Каземиро, е аут до края на 2016 година.

Възможно е Реал Мадрид да излезе без дефанзивен полузащитник, като на терена се появят Иско, Хамес и Модрич, който да е изнесен по-назад. При условие че Каземиро и Ковачич могат да играят, някой измежду тях ще смени Хамес в титулярния състав.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички