Арести в семейството на Бейл, изобщо не му е до футбол


Арести в семейството на Бейл, изобщо не му е до футбол
Снимка: Guliver/GettyImages

1957 0

Годеницата на звездата на "Реал" Мадрид Гарет Бейл - Емма Рис Джоунс, е в шок, след като леля ѝ е била арестувана от уелската полиция по подозрения в участие в схема за пране на пари, съобщава британският вестник "Сън".

55-годишната Анабела Уилямс е била отведена от органите на реда в град Бридженд, след като домът ѝ е бил обискиран. По-късно тя е била пусната под гаранция.

Според данни на изданието, полицията е намерила в дома на Уилямс куфар с пари, кокаин и часовници на стойност милион паунда, който е цел на банда наркодилъри.

Въпросната чанта е изчезнала от къщата на бабата и дядото на годеницата на Гарет Бейл, а след това в неизвестност се оказала и братовчедката на Емма - моделът Епифани Дринг.

Според властите в Уелс красавицата е заминала за Малайзия, но преди ареста на майка си се е върнала в страната. Анабела пък е била разпитвана и заради нападението над колите ѝ. През септември две от превозните средства на семейството бяха подпалени.

След този инцидент Гарет Бейл засили охраната на семейството си, припомня bTV. Източници, близки до звездата на "Реал", разкриват, че капитанът на Уелс е доста притеснен за семейството си и смята, че престъпниците могат да тръгнат и след него, тъй като има по-високи доходи.

Преди дни Бейл подписа нов договор с "кралския клуб", който ще му донесе близо 700 хил. евро на седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички