В Реал измислиха как да привлекат Де Хеа само за 5 млн. евро


В Реал измислиха как да привлекат Де Хеа само за 5 млн. евро

2205 0

Реал Мадрид все още упорито се опитва да привлече в редиците си вратаря на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа. За да се случи това, ръководството на "мадридистите" ще опита всички възможни начини. Един от последните варианти е изключително изгодна сделка, с която "Белия Балет" ще си осигури услугите на трансферната си цел.

Клубът е постигнал споразумение с Де Хеа и ако Юнайтед не му позволи да премине на "Бернабеу" това лято, то испанският страж ще го направи следващото, пише вестник "Марка". За да бъде сделката 100% сигурна "Кралския клуб" ще плати на вратаря сумата, която той би получавал за 1 година в бъдещия си клуб. Това се развнява на около 5 млн. евро.

С тази сделка ръководството на Реал Мадрид ще има гаранция, че Давид де Хеа няма подновява договора си с Манчестър Юнайтед. Подобно споразумение би било много изгодно за "Белия балет", тъй като договорът на испанеца изтича следващото лято и той ще дойде в Мадрид като свободен агент.

Последната сума, която "червените дяволи" пожелаха за стража си, бе 40 млн. евро. Друг вариант Де Хеа да премине в Реал бе, ако в замяна на "Олд Трафорд пристигнат Серхио Рамос и Кейлор Навас. "Мадридистите" обаче изключиха такава опция. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички