Реал Мадрид с ясно послание към Юнайтед за Рамос (СНИМКА)


Реал Мадрид с ясно послание към Юнайтед за Рамос (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

3475 0

Не е нужно да знаете испански, за да може да си преведете първата страница на вестник "Марка" днес: 29-годишният защитник Серхио Рамос е непродаваем.

По всичко личи, че заглавието е насочено директно към Манчестър Юнайтед, които бяха насочили всичките си трансферни усилия към централния бранител.

В статията се пише, че испанецът е част от отбора на "белия балет", който заминава за предсезонното си турне в Австралия, където ще вземе участие в Международната купа на шампионите.

В изданието се пише още, че след като Икер Касияс бе продаден на Порто, то от новия сезон именно Рамос ще сложи на лявата си ръка капитанската лента и ще извежда "кралския клуб" в мачовете през новия сезон.

Явно преговорите между Флорентино Перес и защитника се развиват добре, тъй като само преди седмица новият капитан на "кралете" беше близо до трансфер на "Олд Трафорд". Там той щеше да получава по 11 милиона паунда на сезон.

Статията в "Марка" - медия, тясно свързана с Реал, може да изиграе лоша шега на ръководството на "белия балет" в опита да бъде привлечен Давид Де Хеа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички