Юнайтед към Реал: Няма Де Хеа, ако не пуснете Рамос


Юнайтед към Реал: Няма Де Хеа, ако не пуснете Рамос
Снимка: Getty Images/Guliver

2294 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед отказва да продаде на Реал Мадрид своя вратар Давид де Хеа, ако в замяна не получи Серхио Рамос.

Втараят на "червените дяволи" дори се очаква в понеделник да поднови тренировки заедно с тима и да запчоне предсезонната си подготовка. Стражът ще заеме поста си и по време на лятното турне на Манчестър Юнайтед, освен ако Реал Мадрид не склони да продаде Серхио Рамос, пише "The Gueardian".

Клубът от Манчестър би позволил на Де Хеа да си тръгне като свободен агент следващото лято, ако не си подсигури услугите на Серхио Рамос. Ако бъдещето на испанския вратар не се разреши до следващия понеделник, той ще бъде част от състава, който ще отлети за САЩ.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед смята, че Серхио Рамос ще има огорен принос за укрепването на защитата на тима и упорито се опитва да го доведе на "Олд трафорд". Холандецът използва много хитър ход в опитите си да привлече испанския защитник, тъй като Реал Мадрид се цели в Давид де Хеа от началото на траснферния прозорец. Де Хеа е спряган за заместник на легендата Икер Касия и стана избор номер 1 за вратарския пост. 

Реал Мадрид вече отхръли няколко оферти отстрана на Манчестър Юнайтед за Серхио Рамос. Очаква се да разберем дали хитрият ход на Луис ван Гаал ще промени решението на "Кралския клуб".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички