В предишно "Ел Класико": Меси се разминава с наказание след избутване на рефер (ВИДЕО)


В предишно "Ел Класико": Меси се разминава с наказание след избутване на рефер (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1978 0

Кристиано Роналдо офицално бе наказан за поведението си по време на снощното "Ел Класико". Португалецът ще пропусне следващите 5 двубоя на "белия балет", след като избута в гръб главния рефер.

Роналдо не сдържа яростта си, след като реферът му вдигна жълт картон за симулация, което бе второ официално предупреждение за него. Португалската мегазвезда влезе на терена 30-ина минути преди края, като за това време успя да вкара за 2:1 и да получи също така жълт картон заради свалена фланелка. 

Авторитетното испанско издание Marca обаче не закъсня и припомни идентичен случай със звездата на Барселона Лионел Меси. През сезон 2008/2009 Барселона печели с 6:2 на "Бернабеу". Въпросната ситуация е в 55-ата минута, когато арбитърът свири нарушение на Меси срещу Раул. Тогава аржентинецът възнегодува и избутва съдията. Реферът обаче не вписва действието в доклада си и затова Лионел не е наказан.

По-долу във видеата може да видите и двете сцени:

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички