Наглата симулация на Суарес, достойна за Оскар (ВИДЕО)


Наглата симулация на Суарес, достойна за Оскар (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

4265 0

Във футбола симулациите са често срещано явление, което доведе до това във Висшата лига да стартират нова комисия, която всеки понеделник да разглежда положенията в първенството и да преценява дали има "актьорска игра" по време на мачовете. Такава безспорно трябва да бъде въведена и в Испания, особено след вчерашното "брилянтно" изпълнение на Луис Суарес срещу Реал Мадрид.

"Ел Класико" беше спечелено от "белия балет" с 3:1 на "Камп Ноу", въпреки че главният рефер отявлено побутваше "блауграна" да стигне поне до равенство или победа. При 1:0 в полза на "кралете" дойде време и за един от най-скандалните моменти в мача - дузпата, отсъдена за нарушение на Кейлор Навас срещу Луис Суарес.

Уругвайският нападател влезе на скорост в наказателното поле и можеше да търси гол, макар и то много малък ъгъл. Разбира се, осъзнавайки че едва ли ще може да промуши топката, бившият ас на Ливърпул чукна топката в страни, а след това се хвърли на тревата така, сякаш вратарят на Реал току-що беше отсякъл краката му. След това последва лежане, държане за глезена и какво ли още не, въпреки че съдията вече беше отсъдил 11-метров наказателен удар за Барселона.

Във видеото ясно личи, че дузпа няма, но дори това, а и червеният картон на Роналдо, не попречиха на Реал Мадрид да смълчи "Камп Ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички