Стана ясно кой ще играе с легендарния №7 след Раул, Роналдо и Азар в Реал Мадрид


Стана ясно кой ще играе с легендарния №7 след Раул, Роналдо и Азар в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

3540 0

Испанският гранд Реал Мадрид е избрал кой ще наследи легендарния за клуба №7. Номерът, носен от легенди като Раул и Кристиано Роналдо, ще бъде предоставен на голямата звезда на тима - Винисиус, от следващата кампания, твърди изданието "Defensa Central".

В момента №7 е притежание на Еден Азар, но най-различни източници твърдят, че след края на настоящия сезон белгиецът ще си тръгне от "Сантяго Бернабеу", което ще оваканти иконичния за тима номер.

Заслужава ли Винисиус №7?

Бразилският футболист се превърна в един от основните играчи на Карло Анчелоти. Мнозина вярват, че той безспорно е най-добрият футболист на "лос бланкос" и напълно заслужено заслужава да заиграе с №7 на гърба си.

Той има 18 гола и девет асистенции в 35 мача в различни състезания за испанския гранд през настоящата кампания. В същото време бразилското крило показа, че е играч и за големите мачове с попадението си срещу Ливърпул преди година, което донесе успеха в Шампионска лига на финала срещу мърсисайдци.

Винисиус не спира да впечатлява, а неговите изяви бяха причина легендарният Ривалдо да го назове като бъдещ носител на "Златната топка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички