В навечерието на Ел Класико: Карло Анчелоти коментира отсъствието на Бензема, вече е избрал заместника му


В навечерието на Ел Класико: Карло Анчелоти коментира отсъствието на Бензема, вече е избрал заместника му
Снимка: Getty Images

1661 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди утрешното (20 март, 22:00 ч. наше време) домакинство на Барселона в Ла Лига. Дори след новината за контузията на Бензема, опитният наставник заяви, че отборът му може да спечели Ел Класико и без него, но не пожела да разкрие кой ще го замени:

"Можем да спечелим и без Карим Бензема. Той е много важен за нас, но сега ще трябва да заложим на друг човек на негово място. Аз вече съм го избрал, но няма да кажа кой е", отсече Татко Карло и добави: "Гарет Бейл е една от опциите, но разполагаме още с Мариано Диас, Родриго, Иско, Йович… Спрял съм се на най-добрия вариант".

"Ел Класико е голям сблъсък. Нашият отбор е във форма и е готов. Трябва да изиграем най-силния си мач. Нужно е да се защитаваме добре, да задържаме топката и да я подаваме вертикално по терена".

Относно съперника, Анчелоти каза следното: "Идентичността на Барселона не се промени и стилът на отбора е кристално ясен. Шави го олицетворява по идеален начин. Отборът стана много по-силен. Според мен Барселона се справя много добре".

Вижте още: 

Защо Реал Мадрид ще играе с черни екипи срещу Барселона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички