В Мадрид на нож срещу Еден Азар


В Мадрид на нож срещу Еден Азар
Снимка: Guliver/GettyImages

1625 0

Суперзвездата Еден Азар се зарече, че в Реал Мадрид ще видят истинските му качества през започващия през септември нов сезон, но изглежда, че и тази кампания ще започне по начина, по който започна предната. Белгийският ас се върна в лагера на Реал Мадрид извън всякаква форма и отново с наднормено тегло и по сведения на испанските медии Зинедин Зидан е бесен на играча, който трябваше да замени Кристиано Роналдо в отбора. 

"Кралете" не искаха да пускат Азар за мачовете на Белгия в Лигата на нациите, за да следят състоянието му и да проведе пълноценна подготовка. Играчът обаче все пак отиде на лагер с "червените дяволи", но не изигра нито една минута. При прибирането му Зидан е останал много ядосан от състоянието на Еден, който започна индивидуална подготовка заради слабата си физическа подготовка. 

Феновете на Реал Мадрид не остават равнодушни към случващото се с бившия играч на Челси. В анкета на as.com привържениците на тима гласуваха за Винисиус като предпочитан титуляр по лявото крило, като той събира над 75% от вота на запалянковците, срещу едва 25% в полза на една от най-скъпите покупки на "белия балет". 

Както е известно, Еден Азар страдаше от чести контузии и записа под 10 мача за "кралете" през миналия сезон. Въпреки това отборът стана шампион в Ла Лига и надеждите на тима бяха свързани с това, че класата на тима може само да се вдигне, когато Азар заиграе на пълни обороти. В Реал ще са много внимателни с неговото интегриране отново в състава, за да не последват проблеми като през миналата кампания, но притесненията относно дисциплината и отдадеността на Азар стават все по-сериозни на "Бернабеу". 

Това не е единственият проблем пред шампионите на Испания в последните седмици, като голямата тревога е свързана с Гарет Бейл. Уелският ас продължава да запазва позицията си, че не иска да напуска тима, въпреки че не играе, а в същото време Реал достигна до отчаян ход, за да се раздели с Бейл (какъв - вижте го тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички