L'Equipe: Килиан Мбапе е казал "НЕ" на милионите от Саудитска Арабия


L'Equipe: Килиан Мбапе е казал "НЕ" на милионите от Саудитска Арабия
Снимка: Getty Images

1548 0

Слуховете около бъдещето на Килиан Мбапе продължават. Съдбата на френския национал продължава да бъде неясна, като няма яснота дали той ще продължи кариерата си в ПСЖ и през следващата кампания. Френското издание "L'Equipe" пък съобщава, че суперзвездата е отклонил оферта от Саудитска Арабия.

На кого е казал "НЕ" Мбапе?

Според гореспоменатото френско издание футболистът на ПСЖ е бил категоричен, че не иска трансфер в Саудитска Арабия и е отказал офертата на Ал-Хилал. Самият нападател въобще не е искал да разговаря с представители на клуба.

Припомняме, че през последната седмица се появиха най-различни информации, които съобщиха, че от Близкия Изток са се появили оферти за Килиан, които са щели да го превърнат в най-скъпоплатения спортист в историята. Съобщаваше се за суми над 700 милиона евро като заплащане на футболиста.

Друг основен фаворит за подписа на французина е Реал Мадрид, който се свързва с национала на Франция още от изминалата година. Наскоро се появиха слухове, че дори и Барселона ще се пробва за Килиан Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички